Publicerad

Nu arrangerar NBV turnén ”Rocking rehab”, med syftet att bryta stigmatiseringen kring drogmissbruk, alkoholism och sockerberoende.

Föreställningen framförs av melodifestival-vinnaren Jan Johansen, Camilla Näslund och Kicki Viklund.

Hur hittar man ett nytt sätt att leva nyktert? Hur går man vidare efter ett missbruk? Dessa frågor avser Camilla Näslund, Kicki Viklund och Jan Johansen besvara i framförandet av ”Rocking Rehab”. Föreställningen, som skildrar tre olika utlopp av beroendesjukdom, syftar till att belysa de olika missbruken och berätta om hur det är att tillfriskna från dem. 

– Vi vill förmedla ett viktigt budskap i vårt framträdande. Ett budskap om hur vi kan skapa möjligheter av svårigheter, framtidstro av hopplöshet. Sedan vill vi givetvis bjuda publiken på både glädje och skratt. Men vi vill också bana väg för reflektion över stigmatiseringen av personer som lider av missbruk, samt de fördomar de ständigt möts av. Vi har arbetat hårt för att ro detta projekt i hamn, så vi är mer än glada över att få presentera Rocking Rehab tillsammans med NBV, säger Camilla Näslund.

Rocking rehab går under kampanjen Sober October, som för femte året i rad ifrågasätter alkoholnormerna i samhället. Föreställningen ackompanjeras till musik framförd av melodifestival-vinnaren Jan Johansen, vars senaste album ”Trumslagarens pojke” gjort succé på bland annat Spotify och iTunes.

Rocking rehab turnerar i norra Sverige följande datum: 

2/10 – Lycksele 
3/10 – Umeå 
4/10 – Skellefteå 
5/10 – Piteå/Öjebyn 
6/10 – Storuman 
9/10 – Boden

Ta chansen att få angelägna böcker via våra värdekuponger!

VÄRDEKUPONG FÖR BOKEN OSÖTAT och/eller BOKEN HÅNGLA UPP SJÄLEN FÖR ENDAST 1 KR/ST till dig som kör en "kompiscirkel" med dessa böcker tillsammans med två kompisar. Är ni tre personer så boka tre biljetter och tre värdekuponger. Vill ni köra båda cirklarna så boka dubbla värdekuponger. Du får en bok per cirkel. Dina kompisar till cirkeln behöver inte vara på plats på föreställningen men det ökar behållningen i kompiscirkeln senare. Du byter din värdekupong mot böckerna på plats och en korrekt anmälan till NBV:s representanter på plats. Passa på och få böcker värda upp till 446 kr om du deltar i båda cirklarna. Böckerna är självklart signerade och du får dessutom tillgång till en sluten Facebookgrupp som en gratis bonus av författaren Camilla Näslund där hon delar med sig av artiklar, kunskap, recept och livesändningar tillsammans med flera sockerfria vänner som t ex Föreläsaren Kicki Viklund och Hälsoinspiratören Tova Vestin från Livsprogrammet