En lekfull tävling i musikens tecken.

Till anmälan

NBVs roliga, intressanta och populära tävling genomförs tisdagen den 7 februari kl 19.00. Den är öppen för alla föreningar och studiecirklar inom NBVs medlems- och samarbetsorganisationer. En tävling för alla åldrar som innehåller både nyare och äldre inslag från musikens värld.

I år är huvudtemat i studiematerialet Öarna i musikens värld och tar upp kring ett antal öar runt omkring i världen, både nära och fjärran. Vi får stifta bekantskap med musiken på bland annat Grönland, Åland, Japan, Kuba, Nya Zeeland och Korsika. Ett roligt och intressant sätt att få inblick i olika länders och öars musik och få stifta bekantskap med flera artister!

Vinnaren i Musikleken får ett kulturprogram för ett värde av 6000 kr, tvåan för ett värde av 4000 kr och trean för ett värde av 3000 kr. Dessutom lottas ett kulturprogram för ett värde av 2000 kr ut bland samtliga deltagande lag. Samtliga lag erhåller ett diplom.

Musikleken är en lekfull tävling där deltagandet är det viktigaste! Själva tävlingen omfattar även frågor om annan musik än öarnas musik men era chanser till poäng ökar om ni genomfört studiecirkeln.

musikleken 2023 thumb.pngMusikleken 2023 - studiematerial

 Mer utförlig information om Musikleken 2023 hittar du här    

Vid frågor kring tävlingsmaterial, utskick och annat kring Musikleken 2023 kontakta gärna tävlingsledningen i så god tid som möjligt. Vi hjälper er gärna!

Tävlingsledare är Johnny Boström och Lilleby Boström som nås via e-post bostrom62@yahoo.se eller via mobil 070-340 86 52. Använd E-post/sms i första hand.

Välkomna att anmäla er till Musikleken 2023!