Resultat och facit för Musikleken 2024

Två lag delar på vinsten i årets Musikleken efter att de landat på exakt lika resultat. Det är Gävle MHF/IOGT-NTO 442 från Gävle och IOGT-NTO Skatås/Klippan 1/Engelbrekt från Göteborg. De vinnande lagen prisas båda med varsitt kulturprogram till ett värde av 6000 kr.

På andra plats kom IOGT-NTO 1123 från Skinnskatteberg som vinner ett kulturprogram till ett värde av 4000 kr och på tredje plats IOGT-NTO 49 S:t Nicolaus Frihetskämpen från Järfälla som vinner ett kulturprogram till ett värde av 3000 kr. Ett kulturprogram till ett värde av 2000 kr lottades ut bland alla tävlande och vanns av Nordansjö blåbandsförening från Hedemora.

Stort grattis till er alla! Här nedan finner ni resultatlista och facit.

 

 

badge.png

 

Tävlingsledning

Tävlingsledare är Johnny Boström och Lilleby Boström som nås via e-post bostrom62@yahoo.se eller via mobil 070-340 86 52. Kontakta oss gärna om frågor kring tävlingsmaterial, utskick och annat kring Musikleken 2024. Vi hjälper er gärna! Använd E-post/sms i första hand. 

 

Göran och Johnny snackar Musikleken

Hör NBV:s förbundsrektor Göran Hägerdal och Musiklekens tävlingsledare och eldsjäl Johnny Boström prata om Musikleken och varför du ska vara med!