Välkomna till Musikleken 2024 som firar 50-årsjubileum!

NBV:s roliga, intressanta och populära tävling genomförs tisdagen den 6 februari kl 19.00 och är öppen för alla föreningar och studiecirklar inom NBVs medlems- och samarbetsorganisationer. En tävling för alla åldrar.

badge.png Anmäl dig här!

Vi utlovar i år ett antal frågor som är enklare, några lite svårare och ett par mer utslagsgivande! En variation med andra ord som gör att alla kan delta.

I år är huvudtemat i studiematerialet nedslag i musikens värld under 50 år och tar upp kring ett antal olika musikstilar och olika årtionden. Vi får bekanta oss med olika artister och grupper, melodifestivalen, musikgenrer och musiktrender under dessa årtionden.

Musikleken är en lekfull tävling där deltagandet är det viktigaste! Själva tävlingen omfattar även frågor om annan musik än vad som tas upp i studiematerialet men era chanser till poäng ökar om ni genomfört studiecirkeln.

Tävlingsregler och ytterligare information hittar du i Inbjudan till Musikleken 2024 (pdf)

Anmälan till Musikleken 2024

Anmälan gör du på via länken här nedanför senast den 28 januari 2024. Vi är dock tacksamma för er anmälan så tidigt som möjligt speciellt om ni tänker genomföra studiecirkel. Avgiften är 300 kr. När ni anmält er får ni faktura med betalningsinstruktioner.

Tävlingsledning

Tävlingsledare är Johnny Boström och Lilleby Boström som nås via e-post bostrom62@yahoo.se eller via mobil 070-340 86 52. Kontakta oss gärna om frågor kring tävlingsmaterial, utskick och annat kring Musikleken 2024. Vi hjälper er gärna! Använd E-post/sms i första hand. 

Studiematerial Musikleken 2024

 

Göran och Johnny snackar Musikleken

Hör NBV:s förbundsrektor Göran Hägerdal och Musiklekens tävlingsledare och eldsjäl Johnny Boström prata om Musikleken och varför du ska vara med!

Välkomna att anmäla er till Musikleken Jubileumsåret 2024 då vi firar 50 år!

 

ml 24 2.png