Pop-in & Sing Online - 10 veckor med körsång och sånginspiration online med Åsa och Ulf Nomark!

Pop-in & Sing Online innebär körsång och sånginspiration på ett säkert sätt, där du deltar hemifrån, själv eller tillsammans med din familj eller vänner. Du kan, tack vare vårt flexibla upplägg, bestämma var och när det passar dig bäst att sjunga. Om du vill delta i vår livesändning finns möjlighet att koppla upp dig varje onsdag klockan 19.00. Och har du inte möjlighet just då, så kan du självklart göra övningen i efterhand. Du har dessutom tillgång till de tidigare veckornas övningar och låtar så att du kan sätta ihop din egen övning som passar just dig. I kursen ingår också inspirerande sångtips, roliga uppvärmningar samt videos om grundläggande sångteknik.

Allt detta ingår
• Live-streamad körsång online varje onsdag kl 19.00 under perioden 10 mars-12 maj 2021.
• Nya videotips om sångteknik varje vecka.
• Välj själv låtar att sjunga från vårt bibliotek i appen "We are voice" (ingår i priset!).
• Tillgång till vårt bibliotek med roliga uppvärmningar och uppsjungningar i appen "We are voice".

Bra att veta
• Du är uppkopplad samtidigt som de andra deltagarna under den livestreamade övningen och ni tar del av övningen tillsammans.
• Du behöver inte vara nervös - vi spelar inte in din sång och varken vi eller de övriga deltagarna kan höra dig.
• Det går att kommunicera med oss och de övriga körsångarna via chatten.

 

Ulf och Åsa Nomark

Åsa och Ulf Nomark om sig själva:
Vi har förmånen att jobba heltid med det vi älskar – musik! Tillsammans arbetar vi som artister, körledare och sånginspiratörer. I det mesta vi gör är sången och sångglädjen otroligt central, och i Pop-in & Sing har vi verkligen fokuserat på just sångglädjen – att få människor sjunga popmusik och släppa loss och njuta i stunden.

Åsa Nomark

Åsa Nomark
Efter gymnasiet gick hon musiklinjen på Helsjöns folkhögskola och sökte därefter Musikhögskolan i Göteborg där hon läste på musiklärarlinjen med sång, musikdrama och rytmikinriktning. Förutom sångpedagog så har Åsa också gått musikalkurs på Teater- och Operahögskolan i Göteborg samt också utbildat sig i Estill Voice Training System (EVTS).

Ulf Nomark

Ulf Nomark
Ulf började spela piano och skriva låtar vid 6 års ålder. Efter att ha gått Naturvetenskaplig linje på gymnasiet läste han vidare på Chalmers Tekniska Högskola och tog där civilingenjörsexamen på Industriell Ekonomi. Sista året på Chalmers så läste han parallellt på Musikhögskolan i Göteborg där han läste 2 år. Det blev en nystart med musiken som fokus och sedan dess har det varit musiken som har gällt.

RÖSTER OM POP-IN & SING ONLINE (finns även på facebook.com/popinandsing/reviews)