Publicerad

 

På Lindholmen i Göteborg har studieförbundet NBV ett antal fräscha replokaler. Här finns replokaler där du kan ha dina egna instrument ståendes och repor där du får låna alla instrument. Skriket! är ett alkohol- och drogfritt musikhus och här ska det kännas lugnt och tryggt att repa med sitt band. I musikhuset prioriterar vi band och verksamhet som främjar det musikliv som inte kretsar runt cis-män eftersom denna grupp är överrepresenterad på många musikscener runt om i Sverige och i världen. Det är roligt om så många som möjligt får spela musik tycker vi!


Det finns tre typer av lokaler på Skriket!:

1. Tom replokal där ni har era egna grejer, lokalen delas med ett annat band och kostar 2600kr i månaden.

2. Två utrustade replokaler där en får låna alla instrument. Denna lokal kostar 500kr/person per termin. Det finns replokal som är separatistisk för kvinnor, icke-binära och transpersoner och en replokal som är för alla. 

3. Stora salen är ett stort rum där det finns ett PA och en liten scen. Här kan till exempel en kör repa, en teatergrupp osv. Denna lokal kostar 500kr/person per termin. Här kan en också arrangera en spelning! 

Om du funderar på att testa att spela musik på något sätt så får du gärna maila eller ringa oss. I huset arrangeras också spelningar, workshops och popkollo-verksamhet. Vill du arrangera något? Det finns en scen att hyra till billig peng alternativt så arrangerar vi något tillsammans!

Kontakt:

Ingrid Haulin, Verksamhetsutvecklare NBV Väst

0730-63 49 29

ingrid.haulin@nbv.se