Lördag 13 april spelar fyra band på Musikhuset Skriket på Lindholmen i Göteborg. Musikstilen blir allt från country, punk och pop till indie och heavy metal.

På Musikhuset Skriket i Göteborg repar ett stort antal band och här är musik dygnet runt. Den 13 april samlas fyra band för en spelning på Skrikets scen.

Galla
Först upp på scen är Galla, som gör sin scendebut på Skriket. De är ett tre kvinnor starkt band som spelat tillsammans i cirka ett år. Bandet spelar covers, med inslag av punk, svensk rock och pop. 

Honeybees
Kvällens andra band är Honeybees. Bandet består av fyra medlemmar och har funnits i fyra år. Deras musik varierar, men rör sig inom pop och rock med många egna låtar. 

Timmikei 
Tredje band på scen är Timmikei som spelar eget material skrivet av Tim, som också är grundare av det nystartade bandet. Tims låtar är något äldre än själva bandet och rör sig i genren indie rock.

Lyssna på Timmikei på Soundcloud: https://on.soundcloud.com/19yR2 

Död Sol
Sist ut på scen är hårdrocksbandet Död Sol som har spelat tillsammans i många år. Just denna line up har tre år på nacken. Bandet har tidigare spelat på bland annat Sticky Fingers, samt har i dagsläget åtta låtar på Spotify. 

Lyssna på Död Sol på Spotify:  https://open.spotify.com/artist/7rJzXG9RJjpFOYcvcj3vew?si=CWkgRR2QTBGvbRU_guK0aw 

Facebookevenemang: https://fb.me/e/3zvEjpcoL