En föreläsning om sorgebearbetning efter att ha förlorat ett barn.

År 2020 var Helena Froststjärna lycklig och väntade sitt tredje barn. Tillsammans med sambon Erik åkte hon in till BB för att äntligen ta emot sitt tredje barn och vad som skulle varit den sista graviditeten för paret. Familjen var komplett. Allting gick väldigt snabbt och det var bråttom att åka till förlossningen. De lämnade sina två döttrar utan att säga hej då.

Det som händer den natten är att Isoldé 1,5 år avlider hemma hos Helenas föräldrar av värmeslag. Efter det här kliver de in i en fruktansvärd mardröm och en bottenlös sorg. För att inte förlora förståndet, för att kunna ta hand om sina barn och relationen med varandra kom de i kontakt med sorgebearbetning. Denna resa kommer föreläsningen handla om. Nu har vi kommit till 2023, och Helena är lycklig igen. Men blir nog aldrig hel.

I föreläsningsserien Vetgirig tisdag får du möjlighet att ta del av föreläsningar med spännande teman och intressanta föreläsare. Kulturhuset Pigalle erbjuder kultur- och kunskapsupplevelser för dig som vill ta chansen att engageras och vidga din kunskapsbank i samhällsaktuella ämnen och historier.

Biljetter säljs i entrén från kl. 16.30
Betalning: kontant eller via Swish.

Kontakt: kulturhuset.pigalle@nassjo.se