KIZOMBA – fortsättningskurs 💃🕺 ✅ Tillfällen: 5 söndagar kl. 18.00 – 19.30 (med uppehåll v. 7) ✅ Start: 28/1 ✅ Pris: 250 kr per person / 450 kr par Ledare: Arunas och Lina Arrangör: Ideell förening Kisaba Lovers Blekinge i samarbete med NBV studieförbund.

KIZOMBA – fortsättningskurs  💃🕺

✅ Tillfällen: 5 söndagar kl. 18.00 – 19.30 (med uppehåll v. 7)

✅ Start: 28/1

✅ Pris: 250 kr per person / 450 kr par  

Ledare: Arunas och Lina

Arrangör: Ideell förening Kisaba Lovers Blekinge i samarbete med NBV studieförbund.

✅ Anmälan: Du anmäler dig via e-post: arunas.mikonis@gmail.com senast 23 januari 2023.

OBS: Anmälan är bindande.

✅ Paranmälningar har företräde, vid singelanmälan tillämpas kösystem och kommer paras ihop med en annan singelanmäld.

Oss hittar du på sociala medier:

Facebook sida

https://www.facebook.com/kisaba.lovers/

Privat Facebook grupp:

KiSaBa lovers Blekinge- kizomba salsa bachata

Instagram profil:

kisaba_lovers_in_blekinge

 ✅KIZOMBA FORTSÄTTNINGSKURS ✅

Välkommen till vår Kizomba fortsättningskurs! Om du redan har grunder i Kizomba och vill ta din dans till nästa nivå så denna kurs är perfekt för dig. Under kursens gång kommer vi att utveckla nya steg, turer och tekniker för att hjälpa dig att utvecklas som dansare.

Kizomba är en afrikansk dans som blivit mer och mer populär i Europa. Kizomba är en romantisk dans med mjuka och flytande rörelser. Det är en dansstil som skapar magi, betonar närhet och kroppskontakt. Magisk musik leder dig lätt i förningen.

I denna fortsättningskurs kommer vi att fokusera på att finslipa din teknik, förbättra din kroppskontakt och utveckla din förmåga att kommunicera med din danspartner genom dansen.

För att delta i fortsättningskursen rekommenderar vi att du har gått vår nybörjarkurs eller behärskat grunder från annan dansskola eller workshops.

Du kommer träffa nya dansvänner och utöka ditt sociala nätverk. Dans kommer ge dig positiva hälsoeffekter, bra motion och bättre självförtroende på dansgolv. På våra danskurser anser vi att alla kan lära sig dansa och vi ser fram emot att alla dansar med alla. Tillsammans vi hittar dansglädje.

Under denna kurs kommer du lära dig att dansa Kizomba i par. Det går bra att anmäla sig i par eller singel. Vid singel anmälan kommer hänsyn tas på rätt antal följaren och föraren oavsett kön så det blir rätt när ni sedan paras ihop på klasserna. Under kurs kommer vi rotera runt så alla får dansa med varandra. Om ni anmäler er i par och gärna vill dansa med varandra under hela tiden så går detta bra om så önskas.