Varmt välkommen till våra nya kurser 2024 Vårtermin i Ronneby ! Vi kommer att dansa: SALSA - nybörjarkurs 🕺💃 ✅Tillfällen: 5 söndagar kl. 16.30 – 18.00 (med uppehåll v. 7) ✅Start: 28/1 ✅ Pris: 200 kr per person / 350 kr par

Ledare: Arunas och Lina

Arrangör: Ideell förening Kisaba Lovers Blekinge i samarbete med NBV studieförbund.

✅ Anmälan: Du anmäler dig via e-post: arunas.mikonis@gmail.com senast 23 januari 2024

OBS: Anmälan är bindande.

✅ Paranmälningar har företräde, vid singelanmälan tillämpas kösystem och kommer paras ihop med en annan singelanmäld.

Oss hittar du på sociala medier:

Facebook sida

https://www.facebook.com/kisaba.lovers/

Privat Facebook grupp:

KiSaBa lovers Blekinge- kizomba salsa bachata

Instagram profil:

kisaba_lovers_in_blekinge

✅SALSA NYBÖRJARKURS✅

Salsa är en spännande dans med glada rytmer som kommer ursprungligen från Centralamerika och som får dig att släppa loss på dansgolvet. Salsa betyder sås på spanska och kallas så eftersom det är en mix av många olika danser och rytmer. Dansen och musiken har vidareutvecklats i New Yorks latinokvarter.

Denna kursen är för dig som har aldrig dansat Salsa tidigare eller kanske vill repetera grunderna! Här lär vi oss grunderna i Salsa med fokus på hållning, energi, teknik, känslan och musikalitet för att kunna föra och följa. Vi inleder alltid med uppvärmning, repeterar tidigare turer och lägger på nya för att komma igång direkt med dans.

Du kommer träffa nya dansvänner och utöka ditt sociala nätverk. Dans kommer ge dig positiva hälsoeffekter, bra motion och bättre självförtroende på dansgolv. På våra danskurser anser vi att alla kan lära sig dansa och vi ser fram emot att alla dansar med alla. Tillsammans vi hittar dansglädje.

Dansledare Arunas och Lina ska leda dig från början och bygger upp din dans steg för steg på ett lättsamt och roligt sätt. Det går bra att boka sig till kursen själv, med en partner eller med en vän. Hos oss kan alla lära sig dansa!

Inga förkunskaper krävs.

Under denna kurs kommer du lära dig att dansa Salsa i par. Det går bra att anmäla sig i par eller singel. Vid singel anmälan kommer hänsyn tas på rätt antal följaren och föraren oavsett kön så det blir rätt när ni sedan paras ihop på klasserna. Under kurs kommer vi rotera runt så alla får dansa med varandra. Om ni anmäler er i par och gärna vill dansa med varandra under hela tiden så går detta bra om så önskas.