I denna digitala kurs i musikskapande lär du dig grunderna i musikproduktion i programmet Logic. Du får med dig verktyg för att kunna skapa, producera, arrangera, strukturera och mixa musiken.Kursen innehåller även en enklare genomgång kring mastering (alltså hur du kan påverka det slutgiltiga ljudet i Logic och sedan exportera filen). Kursen kommer att innehålla allt du behöver för att komma i gång med ditt musikskapande.

Under 5 lektioner går vi igenom alla verktyg som finns och hur du kan använda dem. Tanken är sedan att du testar dig fram, och lär dig genom att experimentera - på dina egna låtar!

OBS! Kursen är i musikprogrammet Logic, för att du ska få ut så mycket som möjligt så rekommenderar vi att du har Logic.

Nivå: Nybörjare - Grundnivå

Kursledare
Svenska musikproducenten Viktor ’Vic Roz’ Rosberg har skapat musik i över 10 år. Redan 2011 påbörjade han sin kurs i Musik och Musikproduktion på C4 i Kristianstad. Sedan dess har han över 8 års utbildning, över 15 Miljoner streams och blivit signad på skivbolag över hela europa.