Huyen Nguyen avslutade nyligen sina 2 år från Åsa Folkhögskolan där hon tränade dans på heltid samt lärde sig om streetdance samt dess kultur och historia. Innan dess var hon och reste runt i Asien som Vietnam, Korea och Japan att träna och tävla för att utveckla sig själv som dansare. Av alla stilar ligger Popping närmast henne i hjärtat just nu vilket hon har valt att fokusera på för tillfället att tävla och aktivt organisera events inom.

Huyen Nguyen kommer ha en kurs i Dance Movements for Strength & Flexibility - där fokus är att kunna skapa en fri plats att komma in i sig själv och sin kropp med olika typer av dansrörelseövningar, att kunna utforska sitt individuella sätt att röra sig och utveckla sina rörelseförmågor till musik.

Kursen startar vecka 34, torsdagar:
Dance Movements for Strength & Flexibility, för dig som är 20 år och uppåt, öppen nivå för dig som är nybörjare eller dansat lite grann, kl. 19.15-20.45.

Plats Stora danshallen, Rosvalla. 14 ggr, pris 90 minuter 1400 kr.
Det är ok att prova på gratis en gång. Anmälan sker genom formulär på www.nbv.se/ost/dans eller till ulrika.hagen@nbv.se
Skriv under övrigt vilken danskurs det gäller.

Varmt välkommen att dansa loss med NBV Öst i höst!