FÖR DIG SOM VILL LÄRA DIG MER OM ALKOHOL- OCH NARKOTIKAPOLITIK

Under en kväll och en heldag får du som är medlem i IOGT-NTO och vill lära dig mer om alkohol-och narkotikapolitik, opinionsbildning, alkoholnormen och mycket annat möjlighet till detta. Helgen passar både dig som är ny medlem liksom dig som har ett tidigare intresse eller erfarenhet av IOGT-NTOs alkoholpolitiska arbete.

Program kommer i början av september.

Var? Gävle
När? 20-21 oktober (ankomst med middag fredag och avresa lördag eftermiddag)
Pris? Gratis (boende i dubbelrum) men vill du bo i enkelrum tillkommer 200 kronor (per natt). Vid bilåkning förutsätts samåkning och vid resa i kollektivtrafiken, resa med billigaste färdsätt.
Barnpassning? För dig som inte har möjlighet att lösa barnpassning på annat sätt erbjuder vi barnpassning i samband med kurspassen. Barnpassningen är för barn i åldern 2-12 år och kostar 500 kronor per barn exklusive resa.
Sista anmälningsdag: 1 oktober

Anmäl dig här.

Utbildningshelgen är öppen för anmälan för dig som är betalande medlem i något av följande IOGT-NTO distrikt (Mitt, GävleDala, Svea och Sydost) som innefattar följande län: Västernorrland, Jämtland, Gävleborg, Dalarna, Värmland, Västmanland, Örebro, Gotland, Kalmar, Kronoberg, Jönköping och Östergötland.