Arrangemang och studiecirklar

Några av våra kommande arrangemang och studiecirklar.

Listning med arrangemang

 • Föreningskurs på lätt svenska

  Det här är en kurs på lätt svenska. I kursen lär vi oss tillsammans om att driva en förening och om att driva projekt. Vi lär oss om hur föreningen tar hand om sin ekonomi, och hur och var vi kan söka pengar till olika projekt. Alla föreningar i Östersunds kommun som är intresserade av att delta under en eller flera träffar är välkomna! Vi som arrangerar kursen är studieförbunden NBV och Bilda, och Östersunds Kommun.

 • Annika Östberg berättar sin lifestory

  ATT BÖRJA OM PÅ NYTT EFTER 28 ÅR I FÄNGELSE

 • Folkbildningsdag om beroende

  Folkbildningsdagen om beroende är ett tillfälle att fördjupa dig i olika perspektiv på beroende och missbruk. Ta del av fyra föreläsningar med fyra olika infallsvinklar i frågor som rör beroende kopplat till kriminalitet, utanförskap och beroende; av utställningen "Narkotikans påverkan på samhälle och miljö"; och av olika relevanta studiematerial. Dagen är gratis och öppen för alla!

 • Kafe Ordens- Mickes Combo

  Mickes Combo spelar jazz, swing, folkmusik, visor mm.Micke Enström Dragspel,Arne Eriksson, Kontrabas Roffa Lind Trummor och sång

 • Kafe Ordens-APPENDIX

  Avslutar våren med Världsmusik I världsklass. Med akustiska stråk, blås och mycket slagveksinstrument med komp får dom ca 20 musikerna Ordenshuset att vibrera . Med mycket folkmusik från Balkan och övriga värden får vi känslan av att vi mäniskor hör ihop oavsett ursprung

 • Anhörighelg

  Är du anhörig till någon med beroendeproblem? Välkommen på helg där du får träffa andra som också lever nära någon med beroende och missbruk.