En gång per år delar NBV MusicBox i Örebro ut ett speciellt pris – nämligen chansen för ett utvalt band att producera en helt egen musikvideo!

Under 2018 var det Novel·Fae som fick denna möjlighet, efter att ha visat NBVs verksamhetsutvecklare att de är ett hårt arbetande band med stor drivkraft och höga ambitioner. Tillsammans med filmaren Niclas Lindahl finansierade därför NBV en musikvideo till Novel·Faes låt "Drew a Bird". Resultatet ser du i klippet ovan. 

Om Novel·Fae
Novel·Fae är ett jazzinfluerat folk rock-band baserat i Örebro. Deras debutalbum från 2017, "From Fall to Roanoke", är inspelat av sångaren och låtskrivaren Remco Van Elsacker.

Snart får debutalbumet en uppföljare. Bandet arbetar för närvarande med sitt andra album "Rural States" som förväntas släppas inom kort. 

Du ser (och hör) mer av Novel·Fae här: 
Facebook: Novel·Fae
Spotify: Novel·Fae

NBV Music Box är samlingsnamnet för musikverksamheten inom NBV. Vi erbjuder band och musikgrupper centrala replokaler, spelningar, affischtryck, turnestöd, merch, vinylrabatter och workshops för att utveckla sitt skapande. Att kunna erbjuda våra band de bästa dealerna och hjälpa dem att utvecklas är vårt mål! Vill du starta en studiecirkel hos oss? Läs mer och hitta din lokala verksamhetsutvecklare här: https://www.nbv.se/om-oss/musicbox