Arrangemang och studiecirklar

Några av våra kommande arrangemang och studiecirklar.

Listning med arrangemang

 • Prova på Capoeira!

  Capoeira kombinerar kampkonst med dans och musik. Du kommer att lära dig att röra dig i takt med musik och utveckla din koordination och rytm. Utforska Brasiliens rika kultur och historia med Capoeira. Du kommer att upptäcka traditioner och språk medan du deltar.

 • Prova på akvarell

  Prova måla med akvarell, här får du enkla instruktioner i hur man kan måla enkla motiv. För nybörjare, vill du endast gå en gång kostar det 80 kr. Vår kursledare Kateryna hjälper dig med att komma igång och visar hur man kan måla blommor.

 • Fridans - Rörelse utifrån din egen förmåga med musik

  Kursledaren Katja leder dig med rörelse, dans och rytm utifrån din egna förmåga. Hon är utbildad danslärare från Ukraina och ger dig möjligheten att utvecklas inom rytm och rörelse. Ta chansen till en rolig timme med fridans!

 • NBVs kreativa mötesplats/stickcafé

  Har du gått en målerikurs hos oss och inte hunnit klart med dina alster? Anmäl dig till vår kreativa mötesplats, vår värdinna finns och hjälper dig ta fram penslar, material och ger dig tips för något att prova något kreativt. Vill du prova sticka eller virka?

 • Måla på choklad!

  Ta chansen och prova måla på choklad med ätbar färg. Vår kursledare Svitlana guidar dig i hur man kan göra enklare motiv. Gör en present till någon eller unna dig själv att prova göra något helt nytt!

 • Juldekoration

  Skapa julbordsdekorationer, eller komponera ihop en julblomma med kottar, grenar, blommor, frukter och julgranskulor. Använd din fantasi och gör precis så mycket eller lite du vill!

 • Julgröt för cirkelledare

  Den 14e december har vi våran årliga Julgröt för er cirkelledare!

 • Anmäl dig till Filmklubben!

  Är du filmintresserad? Vill du gärna kolla på film och diskutera olika ämnen? Då är du välkommen att anmäla dig till vår studiecirkel om film. Här kommer det vara olika teman som speglar det som är aktuellt och intressant. Det kan vara allt ifrån dokumentärer till biografier.

 • Anmäl dig till vår bokcirkel!

  Gillar du att läsa böcker? Vi har flera olika böcker med olika ämnen som vi erbjuder till att läsa! Anmäl dig till vår bokcirkel, det kommer att vara olika teman på böcker. Det kan vara allt i från skönlitterära böcker till mer tema styrda böcker.