Anmäl er här!

NBV:s roliga, intressanta och populära tävling genomförs tisdagen den 2 februari kl 19.00 och är öppen för alla föreningar och studiecirklar inom NBVs medlems- och samarbetsorganisationer. En tävling för alla åldrar som innehåller både nyare och äldre inslag från musikens värld.

I år är huvudtemat Genrer och Stilar och tar upp kring de mest framträdande musikstilarna. Ni får bland annat bekanta er med blues, soul, progg och jazz och i studiematerialet får ni lära känna artister såsom Aretha Franklin, Dino Merlin, Jerry Williams och Jill Johnsson. Läs mycket mer i studieplanen som finns här

Musikleken är en lekfull tävling där deltagandet är det viktigaste!

Studiecirkel ökar chansen till fler poäng!

Årets studiematerial får ni utsänt till er efter anmälan. Som vanligt får ni underlag för minst tre innehållsrika sammankomster med många musikinslag och intressanta diskussioner i musikens värld.
Ni får 3 grundpoäng i tävlingen om ni genomför studiecirkeln. Om ni har 5-9 deltagare i cirkeln får ni även två extrapoäng och har ni 10 deltagare eller fler får ni ytterligare ett extrapoäng, totalt alltså max sex poäng. Att genomföra en cirkel kan vara positivt för ert resultat!
Om ni genomför annan folkbildning vid ett tillfälle istället för studiecirkel får ni 2 poäng. Ni behöver en närvarolista som ni får genom att kontakta NBV-avdelningen innan cirkeln startar. Cirkeln ska starta senast 10 december för att kunna räknas med i tävlingen.

Vinn kulturevenemang eller konsertbiljetter

Vinnaren i Musikleken får ett kulturprogram eller biljetter till utvald konsert för ett värde av 5000 kr, tvåan för ett värde av 3000 kr och trean för ett värde av 2000 kr. Dessutom lottas ett kulturprogram eller konsertbiljetter för ett värde av 2000 kr ut bland samtliga deltagande lag. Om en kamratcirkel (som inte är en förening) vinner pris erhålls biljetter till utvald konsert. Samtliga lag erhåller ett diplom.

Tävla tillsammans

Föreningar/Klubbar/Kårer samt studiecirklar som samverkar med NBV kan tävla. Det är också möjligt att tävla tillsammans med andra föreningar eller grupper vilket ibland kan stärka både cirkel och tävling! Tävlingen består av tre delar; 12 frågor som ger vardera 3 poäng, Musikquiz som ger 4 poäng och Musikbildspel som ger 4 poäng. Inklusive cirkelpoängen kan årets tävling ge en maxpoäng på 50 poäng. Era vinstchanser ökar om ni genomför studiecirkeln kring Musiklekens studiematerial. Vi vill också påminna om att en dator med internetuppkoppling och bra ljudkvalitet/högtalare behövs i samband med tävlingens genomförande.

Anmälan

Anmälan sker här senast den 20 januari 2021. Vi är dock tacksamma för er anmälan så tidigt som möjligt. Avgiften är 300 kr. När ni anmält er får ni betalningsinstruktioner som vi ber er följa för att kunna finna er betalning enkelt.
Ungefär en vecka innan tävlingsstart kommer tävlingsinstruktionen till er via e-post. Måndagen innan tävlingsdagen får ni övriga tävlingshandlingar via e-post. Vid frågor kring tävlingsmaterial, utskick och annat kring Musikleken 2021 kontakta gärna tävlingsledningen i så god tid som möjligt. Vi hjälper er gärna!
Tävlingsledare är Johnny Boström som nås via e-post bostrom62@yahoo.se eller via mobil 070-340 86 52. Använd E-post i första hand.

Välkomna att anmäla er till Musikleken 2021!