NBV:s roliga, intressanta och populära tävling för alla studiecirklar och föreningar inom medlems- och samarbetsorganisationerna sker tisdagen den 4 februari kl 19.00. En tävling för alla åldrar och en tävlingsform som har förändrats och utvecklats under åren. Den innehåller både nyare och äldre inslag från musikens värld.

Musikleken 2020 resultat och facit!

Anmälan

Anmälan sker här senast den 24 januari 2020. Vi är dock tacksamma för er anmälan så tidigt som möjligt. Avgiften är 300 kr. När ni anmält er får ni betalningsinstruktioner som vi ber er följa för att kunna finna er betalning enkelt.

Tävla tillsammans                                                               

Enskilda föreningar och grupper kan tävla men det är också möjligt och positivt att tävla tillsammans vilket också ökar chanserna till fler poäng. Tävlings-ledare och kontaktpersoner är Johnny och Lilleby Boström som nås via tel. 070 - 3408652 eller e-post bostrom62@yahoo.se. Använd e-posten i första hand. Vi vill också påminna om att en dator med internetuppkoppling och bra ljudkvalitet/högtalare behövs i samband med tävlingens genomförande.

Era vinstchanser ökar också om ni genomför studiecirkeln vars material ni finner i denna folder.

Extrapoäng

Ni får 2 grundpoäng om ni genomför studiecirkeln. Om ni har 5 - 9 deltagare i cirkeln får ni även en extrapoäng och har ni 10 deltagare eller fler får ni ytterligare en extrapoäng, totalt alltså max fyra poäng. Notera att ni måste starta er cirkel senast 16 december, så kontakta din lokala NBV verksamhetsutvecklare så snart som möjligt. Här finns studieplanen som pdf. Cirkeln skall vara ifylld och inlämnad/skickad till NBV senast samma dag tävlingen går av stapeln. 

Detta kan vara positivt för ert resultat i tävlingen! Om ni genomför annan folkbildning vid ett tillfälle istället för studiecirkel får ni 1 poäng. Kontakta NBV-avdelningen innan ni startar så ni får en närvarolista.

Tävlingspriser

Vinnaren i Musikleken får ett kulturprogram eller biljetter till utvald konsert för ett värde av 5000 kr, tvåan för ett värde av 3000 kr och trean för ett värde av 2000 kr. Dessutom lottas ett kulturprogram eller konsertbiljetter för ett värde av 2000 kr ut bland samtliga deltagande lag. Om en kamratcirkel (som inte är en förening) vinner pris erhålls biljetter till utvald konsert.

Du får tävlingsinstruktioner en vecka innan tävlingen startar. Du får era tävlingshandlingar dagen innan tävlingen startar. De skickas till den e-postadress som du angav i din anmälan. Måndagen innan tävlingsdagen får ni övriga tävlingshandlingar via e-post för att hinna skriva ut om ni så önskar. Ljudfilen med musikledtrådarna finns tillgänglig på från kl 16 tävlingsdagen på hemsidan. Observera att tävlingen startar kl 19.00 och att ljudfilen får spelas upp först då. Dock kan ni provlyssna på de första sekunderna för att vara säkra på att det fungerar.

Vid frågor kring tävlingsmaterial, utskick och annat kring Musikleken 2020 kontakta tävlingsledningen i så god tid som möjligt. Vi hjälper er gärna!

Svarsformulär under tävlingen

Har ni problem att fylla i detta kontakta genast tävlingsledningen. Svaren ska vara inlämnade senast kl 00.00 på tävlingskvällen. Undantagsvis kan insändning ske via brev. Facit publiceras på hemsidan senast på måndagen efter tävlingsveckan och resultatlista publiceras i slutet av veckan efter tävlingsveckan. Diplom med följebrev sänds ut till deltagande lag i början av mars.

ÖKA ERA VINSTCHANSER – GÅ EN STUDIECIRKEL

En dator med internetuppkoppling behövs för att tävla.

Läs mer om Musikleken här