Tack till alla er som deltagit i Musikleken 2018!
I år var vi ännu fler som antog utmaningen. Facit och resultat för 2018 års musiklek hittar du längst ner på sidan. 

Kul att engagemanget är så stort och tack för ditt deltagande i Musikleken 2018. I augusti kan du och ditt lag anmäla er igen!

Om musikleken:
Musikleken är ett musikquiz. När tävlingen är igång får du som anmält dig allt underlag som behövs för att tävla.  

Alla har möjlighet att delta i Musikleken. Samverka gärna med medlemmar ur andra föreningar och bjud in deltagare som ännu inte är med i er verksamhet. Tävlingsfrågorna har varierande svårighetsgrad och det är en fördel om laget består av personer i olika åldrar, med olika bakgrunder och erfarenheert. Nästa musiklek går av stapeln i början av 2019, men anmälan är öppen redan från augusti.

Priser till vinnarna
Första pris i Musikleken är ett kulturprogram värt 5 000 kr. Det lag som kommer på andra plats vinner ett kulturprogram för 3 000 kr, trean får 2 000 kr. Dessutom lottas ett kulturprogram ut värt 2 000 kr bland samtliga lag. Om en cirkel får pris erhålls istället biljetter till kulturarrangemang.

Hur du anmäler ditt lag
När vi öppnar anmälningen så kommer ett formulär finnas här på sidan. Då fyller du i alla uppgifter i formuläret och skickar in din ansökan.

Sätt samtidigt in deltagaravgiften 300 kr på NBV:s postgiro: 35 30-3. Ange förening/studiecirkel, kontaktpersonens namn och kommun.