Musikleken – en rolig, intressant och populär tävling för alla studiecirklar och föreningar inom NBV. En tävling för alla åldrar, med både nya och äldre inslag från musikens värld.

Årets tema? Humor! Du och din grupp får tillsammans bekanta er med revy, ironi och film. I studiematerialet får ni också lära känna exempelvis Povel Ramel, Galenskaparna och Babben Larsson. 

Vinster
Vinnaren i Musikleken får ett kulturprogram för ett värde av 6000 kronor, tvåan för ett värde av 4000 kronor och trean för 3000 kronor. Dessutom lottas ett kulturprogram värt 2000 kronor ut bland samtliga deltagande lag. 

Anmäl er till tävlingen här!

Epi bild 2 musikleken 2022.pngLäs mer om Musikleken (och hur ni kan få extrapoäng") här: Inbjudan till Musikleken 2022 (PDF) 

Anmälan
Anmäl er till Musikleken 2022 redan nu!
Deadline för anmälan är den 20 januari 2022. Vi är dock tacksamma för er anmälan så tidigt som möjligt – och helst under hösten.

Instruktioner för anmälan
Fyll i uppgifterna så fullständigt som möjligt.
Det föreningsnamn/lagnamn du fyller i när du anmäler dig är det som används i tävlingen. 

Den du anger som kontaktperson för betalning kommer få ett mejl med ett inbetalningskort och betalningsinstruktioner till sin e-post. 

Efter att du anmält ditt lag kommer ni få studiematerialet skickat till er. Passa på att starta en studiecirkel och öva innan! 

Betalning
Den som gör inbetalningen ska ange föreningsnamn/lagnamn och postnummer. Betala gärna snarast efter anmälan. Deltagaravgiften är 300 kr.
Lycka till med tävlingen och studiecirkeln!

Kontakt
Tävlingsledning är Johnny Boström och Lilleby Boström.
E-post: bostrom62@yahoo.se
Tel: 070-340 86 52
Skicka e-post och sms i första hand.

Välkommen med er anmälan!