Generera dina personliga länkar för att bjuda in deltagare till Introduktion till cirkelledare, Cirkelledarutbildning steg 1 och andra utbildningar.

Länkgeneratorn skapar en unik inbjudningslänk till respektive utbildning, och den är kopplad till dig som verksamhetsutvecklare. Länken skickar du med i mejlet där du bjuder in till CLU 1, Introsamtalet samt till de studiecirklar som tidigare legat på Learnify. Genom att skicka din personliga länk till deltagaren så är inbjudan knuten till dig. Det innebär att när cirkelledaren / deltagaren loggat in via din länk och slutför utbildningen/studiecirkeln så får du automatiskt ett meddelande till din inkorg om att hen har genomfört och avslutat utbildningen. 

Så här gör du:

  1. Sök rätt på den utbildning du vill generera en personlig länk till i menyn Utbildning
  2. I fältet Administratör söker du sen rätt på ditt namn/e-postadress i rulllistan och klickar på det. Då skapas en länk i länkfältet nedanför 
  3. Dra och markera alt. trippelklicka för att markera länken 
    Högerklicka och välj Kopiera (alt. klicka Ctrl + C)
  4. Klistra in länken i ditt inbjudningsmejl genom att Högerklicka och välj Klistra in (alt. klicka Ctrl + V)

Tips! När du genererat en länk för en specifik utbildning så kan du spara den länken på din egen hårddisk så du slipper komma hit och generera den på nytt varje gång.