Introduktion

Det här är den digitala delen av utbildningen "Cirkelledarutbildning - steg 1". Materialet består av filmer, animeringar, text att läsa och övningar. Det finns beskrivning till hur du ska genomföra respektive övning när du kommer till dem. Du behöver kunna lyssna på ljud på din enhet via tex hörlurar eller högtalare.

Du navigerar dig igenom materialet genom att klicka dig framåt, sida för sida, med Nästa-knappen längst ned på sidan.    

Menyn för utbildningen finns under den runda vita ikonen högst upp till höger i den mörkblå listen. I menyn kan du se hur långt du kommit i utbildningen och hur mycket du har kvar att göra. Du kan också klicka dig tillbaka till de avsnitt som du slutfört om du vill göra dem igen. Du ska klara de olika avsnitten i ordning. Det innebär att du inte kan klicka dig framåt i menyn utan att först ha klarat av det föregående avsnittet.

 

När du kommit till slutet av respektive avsnitt får du svara på några sammanfattande frågor om den del du just avslutat.

På materialets slutsida ber vi dig att svara på en fråga och klicka på Avsluta-knappen. När du gjort det får din verksamhetsutvecklare ett meddelande om att du är redo att gå vidare till den andra och avslutande delen i utbildningen "Cirkelledarutbildning - steg 1".

På nästa sida får du träffa guiden för det här materialet. Hon kommer att introducera och sammanfatta delarna i materialet.

Vi hoppas att du kommer att ha kul och lycka till! /NBV

Nästa sida:

Välkommen