Delta på vår nationella cirkelledarutbildning med fokus på textilt konsthantverk och måleri – utbildning för cirkelledare hos NBV

Nationell Cirkelledarutbildning, steg 3 - Ämnet i fokus äger rum på Tollare Folkhögskola utanför Stockholm den 7–9 juni 2024. Utbildningen är ett tillfälle för nya kunskaper och erfarenheter för dig som är cirkelledare hos NBV inom kulturområdet.  
 
Program
Under utbildningen får du som deltar ta del av workshops inom ämnena textilt konsthantverk eller måleri. På programmet finns bland annat vävning med Lena Köster och persisk mattknytning med Nasrin Jalili eller måleri med Anna Pajak. Det blir även kursmoment om att leda kulturprojekt, ditt ledarskap och grupprocesser, NBV:s material om alkohol och droger och inspirationsföreläsning om folkbildningen som samhällsrörelse. Du får också träffa andra cirkelledare från hela landet och utvecklas som individ i grupp.   

Praktisk information
Utbildningen är kostnadsfri, boende, mat och resa ingår. Incheckning sker torsdag eftermiddag/kväll den 6 juni alternativt 7 juni på morgonen och utbildningen avslutas vid lunchtid på söndag den 9 juni.   

För att delta behöver du ha gått cirkelledarutbildning steg 1. Har du inte gjort det momentet - ta kontakt med din verksamhetsutvecklare.  

 Det finns 24 platser och vi fyller platserna löpande utifrån ämnesfördelning så passa på att anmäla dig redan nu!  

För frågor, kontakta din kontaktperson på NBV eller Clara Bankefors clara.bankefors@nbv.se eller 076–6279764.