I sin omskakande och personliga texter har hon vridit och vänt på de där osynliga sakerna som tycks forma oss människor; normer, grupptryck, ideal och mycket mer.

Så här skriver Angelica om föreläsningen:

Det är en 90 minuter lång föreläsning som innehåller både humor och djup; skratt och sorg. Den har visat sig passa såväl kvinnor som män, unga som gamla - allt ifrån gymnasieelever till seniorer.

Det är en föreläsning gjord för att få dig som är åhörare att inse hur mycket du formas av din omgivning. Framför allt är det en föreläsning som handlar om att hitta sig själv.

Under föreläsningen berättar jag bland annat om en tuff tid i mitt liv. Berättar om när jag var 15 år och var nära på att gå sönder. Sönder, därför att jag inte passade in i de mallar som presenterades för mig. Sönder, därför att jag kände mig så fel. Sönder, därför att ångesten var så mycket större än vad jag var.

Nytt sedan november 2018:
Förutom mina egna reflektioner och personliga berättelser refererar jag numera även till relevant forskning som belyser fenomen som normer och grupptryck.

Ladda ner inbjudan här