Denna helg samlas vi för att lära oss att sy BH/Badkläder. Gruppen kommer vara uppdelad i två inriktningar. En grundkurs med BH sömnad och en fortsättningsgrupp som lär sig mer om att sy badkläder. Du deltar alltså i den ena eller den andra.

Grundkurs:
Är du trött på illasittande BH:ar som skaver, då är detta kursen för dig. Först provar du mönstret Angie och Bodil hjälper dig att göra alla förändringar i mönstret för att det ska passa din unika kropp. Efter det syr du och Bodil lär dig de professionella bh-sömnadstekniker du behöver för att färdigställa din BH. För att du ska kunna ta till dig kursen är det nödvändigt att du kan sy och förstå muntliga och skriftliga instruktioner. Är du nybörjare eller inte sytt på ett tag måste du öva upp dina sömnadskunskaper innan kursen. 
OBS! Om du behöver anpassa din bh på sätt som inte handlar om rätt bygel eller storlek kontakta Jenny Larsson, 0480-564 44 innan anmäl så får du diskutera med Bodil vad som går att göra. 
Deltagaravgift: 2500 kr/person. I avgiften ingår förutom träffen, mönster och material till en egen BH-samt fika. 

Sy badkläder:
Du som tidigare deltagit i en kurs med Bodil och kan sy din egen BH kan delta i badklädersgruppen. Under de två dagarna syr vi badkläder efter olika mönster. Det är inte alls svårt att sy badkläder när du kan de små triksen som du lär dig här. Du väljer ett av de badklädesmönster som Bodil har med sig och som du vill jobba med. På kursen lär du dig att sy en fri frlytande BH inuti dina badkläder, ha ta med dig ditt grundmönster för en BH. OBS! Baddräktstyg ingår inte i kursen. Du måste ha god syvana för att delta i denna grupp. 
Deltagaravgift: 2500 kr/person. I avgiften ingår förutom träffen, ett badklädesmönster samt fika. 

Helgen genomförs i Torskolans syslöjdssal. Där finns symaskin, nålar, måttband mm att låna för den som vill. Medtag egen lunch.