Vill du ta del av den uppsjö av stickmönster som finns på internationella webbsidor som Ravelry och Etsy? Känner du att skolengelskan inte riktigt räcker till?

Under hösten arrangerar NBV en digital studiecirkel där du får lära dig grunderna i engelska sticktermer och mönsteruppbyggnad.
I den första delen av cirkeln kommer vi sticka små projekt i olika tekniker för att lära oss de engelska termerna. I den andra delen får var och en välja ett sjalmönster (från några förutbestämda) att sticka för att kunna följa ett mönster från uppläggning till avmaskning.
Cirkeln träffas var annan vecka för att du ska ha möjlighet att prova på egen hand mellan träffarna och kunna ställa frågor om de problem du eventuellt stöter på. Vi kommer att träffas via videokonferens som fungerar att koppla upp via dator eller läsplatta med kamera och mikrofon. (Är du osäker på tekniken så hör av dig så provar vi tillsammans).
För diskussionen mellan träffarna kommer vi också att ha en egen Facebookgrupp där man kan ställa frågor och cirkelledaren kommer lägga upp länkar till mönster mm.
Cirkeln träffas fyra tisdagar (en femte träff finns med som reserv ifall att tekniken strular) mellan kl 17:00 och 19:30. Detta inkluderar 15 min paus. Datum: 8 september, 22 september, 6 oktober, 20 oktober, (3 november)

Endast 6 platser i gruppen för att det ska fungera, så vänta inte för länge med att anmäla dig.
Anmälan senast 1 september till cirkelledare Jenny Larsson, jenny.larsson@nbv.se eller 0480-564 44. Det går också bra att höra av sig med eventuella frågor.
Mer information om material och mönster kommer när du anmält dig.
Varmt välkommen.