Hantverkshelgen är öppen för alla som vill vara med. Vi handarbetar i trädgården på Västerlånggatan 21 från kl 10:00 lördagen den 29 juni och fortsätter 30 juni. (Vid dåligt väder är vi inomhus).

Ta med dig det du vill hantverka med och njut av trädgården, sällskapet och kanske en kopp kaffe.

Det går bra att vara med hela helgen eller bara en liten stund. Kom de tider som passar dig. Ingen anmälan är nödvändig.

På plats finns möjlighet att värma mat, koka kaffe/te och om vädret tillåter tänder vi grillen fram på kvällen. I kvarteren runt lokalen finns också en pizzeria, en närbutik, café mm.

Detta är en öppen helg där du kommer när du vill och går när du vill. Har du problem finns det alltid någon att fråga. På plats kommer det  finnas möjlighet att köpa garn och andra hantverkstillbehör från lokala webbutiker. 

Västerlånggatan 21 ligger i Gamla stan i Kalmar ett stenkast från Kalmar slott. I den gamla miljön samlas vi som tycker om hantver och njuter av sommaren, hanteverket och det trevliga sällskapet. 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetsutvecklare Jenny Larsson, jenny.larsson@nbv.se eller 0709-153284