Lär dig spela cello  - Malmö

Enskild undervisning 

Hos oss får du lära dig att spela både på gehör och efter noter. Kursen anpassas efter dina önskemål och vi lägger stor fokus på att hitta en inlärningsmetod som passar just dig.

Cello förekommer oftast i klassisk musik, som i symfoniorkestrar och mindre ensembler, men också i andra typer av musik, som till exempel pop och rock, och till och med metal. På cello kan man spela många olika stilar. Kursen anpassas efter dina önskemål och vi lägger stor fokus på att hitta en inlärningsmetod som passar just dig.

Kursledare: Clara Ljungkvist som undervisar i cello är utbildad till cellopedagog på musikhögskolan i Malmö och har också studerat cello i Spanien. Hon har erfarenhet av att undervisa både barn, ungdomar och vuxna, både de som är nybörjare och de som spelat cello tidigare.

Clara frilansar också som cellist. Hon är utbildad inom klassisk musik, men spelar också traditionell musik med Trio Sevdalini och är sedan några är tillbaka också med i popbandet Sister Fay som hon just varit på Italien-turné med.

Bra att veta: Om du inte har tillgång till cello så hjälper vi dig. Ta gärna med block och penna för egna anteckningar och ett tips är att spela in lektionen för möjlighet att öva vidare hemma.

Antal gånger: 5 eller 10 lektioner à 30 minuter enskild undervisning 

Tid: måndag 17.00-21.00, onsdag 17.00-21.00 eller torsdag 17.00-21.00

Plats: NBV Ystadvägen 15 Malmö

Målgrupp: Nybörjare, inga förkunskaper krävs. Undervisningen anpassas efter deltagarnas kunskapsnivå. Du behöver inte kunna läsa noter.

Kostnad:

10 tillfällen  2795 kr

5   tillfällen  1850 kr

Anmälan: Skicka en intresseanmälan till mehmed.jakic@nbv.se

När vi mottagit din intresseanmälan, kontaktar vi dig för att bestämma kursstart som passar dig.

Vi tar emot nya elever året runt.