I nästan 15 år har NBV anordnat danskurser i Nyköping med omnejd i olika dansstilar och för olika åldrar. Vi erbjuder danskurser för barn, ungdomar och vuxna från 7 år och uppåt.

Vi kan i höst erbjuda danskurser i dansstilar som Contemporary,  Bellydance, Dancehall, Feminine vibe, men även en mix av blandade stilar.

Våra ledare är tjejer och killar som utvecklar sin egen teknik och koreografi och inspirerar deltagarna att lära sig dansa efter en förarbetat koreografi men också för att inspireras till att freestyla och hitta sin egen stil.

Våra grupper brukar ibland uppträda på event som Idrottens dag, Dansens dag, flash mobs på stan, Nationaldagen och andra event runt om i våra kommuner.

Höstterminen 2019 börjar vecka 34 och 35. Under vecka 34 kan du som ännu inte bestämt vilken dansgrupp du vill dansa i, komma på en prova på-vecka i alla våra grupper som presenteras i vårt utbud.
Grupperna dansar 14 gånger per termin och avslutas med gemensam dansuppvisning på Culturums scen vecka 49 och den 8 december.
 
Vårt aktuella utbud för hösten hittar du här: Danskurser hösten 2019(PDF)

Funderar du på att börja på dans hos oss? Anmäl dig i formuläret nedan.

Har du frågor, kontakta Ulrika Hagen, verksamhetsutvecklare.