Yoga, andning och avslappning är fantastiska verktyg för alla. De här yogapassen riktar sig främst till ungdomar, som många gånger upplever ökad press och stress både i skolan och privat, och deras föräldrar. Tanken är att när vuxen och tonåring, yogar tillsammans, får möjlighet att stötta varandra. Ni stärker upp en mer medveten närvaro med hjälp av andning och upplevelsen i den egna kroppen. Yogan bygger upp ens inre superkraft!

Man praktiserar olika övningar för förbättrad balans, koordination, smidighet och koncentration. Avslappning är en viktig del, där ni får prova på metoder för återhämtning. All yoga ger energi samtidigt som vi minskar känslan av stress. Ett regelbundet yogautövande ger ökad styrka, uthållighet, tålamod och acceptans av den egna kroppen. Det finns inga måsten inom yogan, utan alla utövar den utifrån sina förutsättningar.

Var: Gamla Residenset vid Nyköpings hus.
När: Söndagar kl. 15:00 – 16:00 den 27/9, 25/10, 8/11 och 29/11.
Kostnad: 120 kr/gång, gäller en vuxen och ungdom
Anmälan: till 073-201 52 75 senast kl. 11:00 samma dag. Med hänsyn till rådande hälsorekommendationer är antalet platser begränsade.

Att tänka på –
• Ha på er bekväma kläder och ta gärna med en varm och mysig tröja att krypa in i när ni har vila och avslappning. Yogamattor och filtar finns.
• Ta med vattenflaska, det är bra att fylla på med vätska.
• Då vi ska kunna ha så hög närvaro som möjligt vill vi att man lämnar mobilen utanför yogasalen alt. undanlagd på ljudlöst.

Välkommen och upptäck yogan tillsammans !

Anmälan och frågor kontakta cirkelledaren på 073-201 52 75, 
Susann Wass, certifierad Kundalini- & Medicinskyoga instruktör och inspiratör.

https://sannyoga.nu/