Yogans rörelser, andning och meditationer påverkar kroppen och knoppen på olika sätt. Några lugnar ner, om du är arg eller upprörd, andra gör dig pigg och ökar ditt fokus och din koncentration, och några får dig att slappna av för att kunna sova bättre.
Under ett yogapass utvecklar du och ditt barn bl.a. motorik, balans, koordination och samarbete på ett glädjefyllt sätt. Vi vill också inspirera era att prova på att meditera, inom yogan finns mänga olika meditationer, både lugna och intensiva.
Vi avslutar med en lugn och avslappnande stund där både kropp och knopp får vila.

Ambitionen från ledaren är att dela med sig av sin yogaskatt på ett lekfullt och avslappnat sätt, så att man får med sig olika yogaredskap för att underlätta sin vardag.

Var: Gamla Residenset
När: Lördagar kl. 10:00 – 11:00 den 26/9, 24/10, 7/11 och 28/11.
Kostnad: 120 kr/gång, gäller en vuxen och ett barn, + 50 kr för ytterligare ett barn.
Anmälan: till 073-201 52 75 senast kl. 17:00 dagen innan. Med hänsyn till rådande hälsorekommendationer är antalet platser begränsade.

Att tänka på –
• Ha på er bekväma kläder och ta gärna med en varm och mysig tröja att krypa in i när ni har vila och avslappning. Yogamattor och filtar finns.
• Ta med vattenflaska, det är bra att fylla på med vätska.
• Då vi ska kunna ha så hög närvaro som möjligt vill vi att man lämnar mobilen utanför yogasalen alt. undanlagd på ljudlöst.

Välkommen på ett lekfullt äventyr med hela kroppen!

Anmälan och frågor kontakta cirkelledaren på 073-201 52 75, 
Susann Wass, certifierad Kundalini- & Medicinskyoga instruktör och inspiratör.

https://sannyoga.nu/