Detta är en kurs för dig som vill få mer energi och balans och lära dig om hur chakrasystemet fungerar i kroppen.

Chakrasystemet är en gammal lära från Indien som ofta används inom yogan. Ett chakra är ett energicentrum som reglerar flödet av vår energi och livskraft. Vi har 7 stora huvudchakror som är placerade längs ryggraden och som är kopplade till olika organ, känslor och beteendemönster.

Kursen kommer handla om allt detta. Vi fördjupar oss i ett chakra per tillfälle. Du lär dig övningar och meditationer som balanserar och renar dina chakran. Du får verktyg med dig som du kan använda till att skapa balans i dina chakran för att få mer energi, avslappning och bättre hälsa.

Kursen hålls av Pernilla Thorin och Susanne Kjellstrand.

7 måndagar kl 18:15-20:15
Baschakra - 2 mars
Sakralchakra - 9 mars
Solar plexuschakra - 16 mars
Hjärtchakra - 23 mars
Halschakra - 30 mars
Pann- & kronchakra - 6 april
Helheten - 20 april

Anmälan och betalning
Vill du gå alla 7 tillfällen så bokar du din plats genom att fylla i formuläret nedan, senast 24 feb. Kostnaden är 1500:- för alla tillfällena, detta betalas via swish på plats vid första tillfället. Anmälan är bindande och kursen kommer endast genomföras vid minst 8 föranmälda. 

Vill du bara gå enstaka gånger så behövs ingen anmälan men kom gärna i god tid innan varje tillfälle så att du hinner betala, kostnaden är då 250:- per gång och betalning sker på plats via swish.

Plats
NBV Poppelgatan 6 i Motala

Kontakt: viktoria.berglund@nbv.se, tel: 0722–17 24 10