Välkommen till ditt IOGT-NTO

"Välkommen till ditt IOGT-NTO" är ett material som främst riktar sig till nya medemmar i IOGT-NTO. Materialet består av korta filmer där några medlemmar berättar om IOGT-NTO ur ett antal olika perspektiv. Materialet är i första hand anpassat för att användas i en studiecirkel, antingen traditionellt på din hemmaplan eller som en distanscirkel, men det fungerar också som en bas till en introduktionsdag om IOGT-NTO, eller helt enkelt att titta på själv. 


Deltagarna ska få en inblick i de många möjligheter som IOGT-NTO ger. Att vara med i en studiecirkel är ett bra sätt att både lära sig om IOGT-NTO, men också att få diskutera med andra om sitt ställningstagande eller vad IOGT-NTO gör. 

Materialet och filmerna finns på IOGT-NTOs hemsida  

Kontakta närmaste NBV-avdelning när ni ska starta er cirkel. 

Ditt
NBV
NBV DalarnaNBV GävleborgNBV HallandNBV Jönköpings länNBV MittSverigeNBV NorrNBV SkåneNBV Stockholms länNBV SydostNBV SydostNBV Uppsala län GotlandNBV Uppsala län GotlandNBV VärmlandNBV VästNBV ÖrebroMälardalenNBV ÖrebroMälardalenNBV Östergötland

Kort om NBV

NBV, Nykterhetsrörelsens Bildnings­verksamhet, bedriver folkbildnings­verksamhet över hela Sverige. Vi är landets äldsta studie­förbund med 120 års erfarenhet av folkbildning. Vi lägger särskild vikt vid frågor som handlar om alkohol och andra droger, folkhälsa och integration.

NBV-förbundet

NBV Förbundskansli
Gammelgårdsvägen 38, Stockholm

Tel: 08-672 61 00
Mejladress: info@nbv.se

Mer kontaktuppgifter.

Följ oss

Snabblänkar

© NBV där inget annat anges