Narkotikaindustrins påverkan

Är det var och ens ensak att köpa narkotika? Vi utmanar till kunskapsbaserad debatt om narkotika. Narkotikaindustrins påverkan på samhällen ger ett globalt perspektiv på narkotikahandeln. Med fakta         kan du tillsammans med andra rusta dig för debatt om narkotika. Materialet har tagits fram tillsammans med Institutet för säkerhets- och utvecklingspolitik.

Fler tips på studiematerial om narkotika är Narkokoll som ger baskunskaper om beroende, narkotikapolitik och förebyggande arbete.

Världens baksmälla behandlar alkoholens roll för fattigdom och förtryck i ett internationellt perspektiv.

Ditt
NBV
NBV DalarnaNBV GävleborgNBV HallandNBV Jönköpings länNBV MittSverigeNBV NorrNBV SkåneNBV Stockholms länNBV SydostNBV SydostNBV Uppsala län GotlandNBV Uppsala län GotlandNBV VärmlandNBV VästNBV ÖrebroMälardalenNBV ÖrebroMälardalenNBV Östergötland

Kort om NBV

NBV, Nykterhetsrörelsens Bildnings­verksamhet, bedriver folkbildnings­verksamhet över hela Sverige. Vi är landets äldsta studie­förbund med 120 års erfarenhet av folkbildning. Vi lägger särskild vikt vid frågor som handlar om alkohol och andra droger, folkhälsa och integration.

NBV-förbundet

NBV Förbundskansli
Gammelgårdsvägen 38, Stockholm

Tel: 08-672 61 00
Mejladress: info@nbv.se

Mer kontaktuppgifter.

Följ oss

Snabblänkar

© NBV där inget annat anges