Djävulsdansen

Detta studiematerial bygger på programserien Djävulsdansen som sändes i SVT hösten 2014. En miljon svenskar lever i dag med någon form av beroendeproblem. I Djävulsdansen skildrar programledarna Ann Söderlund och Sanna Lundell de medberoende, de som står vid sidan av.

Studiematerialet är upplagt på fyra träffar, där de tre första bygger på vart och ett av de tre avsnitten i Djävulsdansen. Den fjärde träffen återkopplar till programmen och vidareutvecklar en del frågor kring medberoende. Naturligtvis kan materialet delas upp i fler träffar, beroende på hur mycket ni vill fördjupa er i varje frågeställning.

För att komma igång kontakta er lokala NBV-kontor, se kartan till höger.

Studiemateiralet kan ni ladda ner här.

Ditt
NBV
NBV DalarnaNBV GävleborgNBV HallandNBV Jönköpings länNBV MittSverigeNBV NorrNBV SkåneNBV Stockholms länNBV SydostNBV SydostNBV Uppsala län GotlandNBV Uppsala län GotlandNBV VärmlandNBV VästNBV ÖrebroMälardalenNBV ÖrebroMälardalenNBV Östergötland

Kort om NBV

NBV, Nykterhetsrörelsens Bildnings­verksamhet, bedriver folkbildnings­verksamhet över hela Sverige. Vi är landets äldsta studie­förbund med 120 års erfarenhet av folkbildning. Vi lägger särskild vikt vid frågor som handlar om alkohol och andra droger, folkhälsa och integration.

NBV-förbundet

NBV Förbundskansli
Gammelgårdsvägen 38, Stockholm

Tel: 08-672 61 00
Mejladress: info@nbv.se

Mer kontaktuppgifter.

Följ oss

Snabblänkar

© NBV där inget annat anges