Jobba hos oss

Att arbeta på studieförbundet NBV är att bidra till samhällsutvecklingen. Vi är en mötesplats för bildning och kultur och hos oss på NBV får du ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med många kontakter. Vår vardag är innehållsrik och karakteriseras av högt tempo. Det gör att engagerade medarbetare är nyckeln till vår framgång.

Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att alla vi på NBV har ett mycket viktigt uppdrag som vi är stolta över och som inspirerar. 

Nyfikenhet och ständigt lärande är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb hos oss. Hos oss har du möjlighet att få den kompetensutveckling du behöver för att utveckla dig själv och därmed även verksamheten.   

Vi vill erbjuda ett arbetsklimat som inkluderar alla oavsett bakgrund och på NBV är vi övertygade om att jämställdhet och mångfald är en framgångsfaktor.

Vill du bli en av oss? Ta en titt på våra lediga jobb

Några av våra medarbetare berättar om deras jobb på NBV, hur en vanlig dag på jobbet kan se ut, vilka roller som finns och vad som är roligt med vårt arbete.

Ditt
NBV
NBV DalarnaNBV GävleborgNBV HallandNBV Jönköpings länNBV MittSverigeNBV NorrNBV SkåneNBV Stockholms länNBV SydostNBV SydostNBV Uppsala län GotlandNBV Uppsala län GotlandNBV VärmlandNBV VästNBV ÖrebroMälardalenNBV ÖrebroMälardalenNBV Östergötland

Kort om NBV

NBV, Nykterhetsrörelsens Bildnings­verksamhet, bedriver folkbildnings­verksamhet över hela Sverige. Vi är landets äldsta studie­förbund med 120 års erfarenhet av folkbildning. Vi lägger särskild vikt vid frågor som handlar om alkohol och andra droger, folkhälsa och integration.

NBV-förbundet

NBV Förbundskansli
Gammelgårdsvägen 38, Stockholm

Tel: 08-672 61 00
Mejladress: info@nbv.se

Mer kontaktuppgifter.

Följ oss

Snabblänkar

© NBV där inget annat anges