Resultatet av Musikleken 2017

IOGT-NTO 32 Norrköping vinnare i Musikleken 2017
IOGT-NTO-föreningen i Norköping kom i år på första plats och med alla rätt i den landsomfattande tävlingen Musikleken som gick av stapeln den 7 februari. Musikleken arrangeras varje år av studieförbundet NBV, Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet. 80 lag deltog i årets tävling och under en timme funderade de deltagande lagen över en rad musikfrågor som i år hade temat ”Musik ska byggas utzv glädje!".

Efter att tävlingsledningen gått igenom de olika svaren hade endast ett lag, IOGT-NTO 32 Norrköping, fått rätt svar på alla frågor i tävlingen. Föreningen får 5 000 kr att arrangera ett kulturprogram för i föreningen. På andra plats kom SLN Uppsala och på tredje plats Gävle MHF-avdelning.

Bland alla deltagande lag drog ett deltagarpris på 2000 kr och det gick till IOGT-NTO 152 Söderhamn.

Musikleken arrangeras årligen av NBV, Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet och riktar sig till föreningar inom NBVs medlemsorganisationer samt NBVs studiecirkeldeltagare.

Varma gratulationer!

Resultatlista

1 IOGT-NTO 32 Norrköping
2 SLN Uppsala 
3 Gävle MHF-avdelning 
Lottat pris till IOGT-NTO 152 Söderhamn 

För hela resultatlistan klicka här!

Tävlingshandlingar och facit hittar du här! 

Kort om NBV

NBV, Nykterhetsrörelsens Bildnings­verksamhet, bedriver folkbildnings­verksamhet över hela Sverige. Vi är landets äldsta studie­förbund med 120 års erfarenhet av folkbildning. Vi lägger särskild vikt vid frågor som handlar om alkohol och andra droger, folkhälsa och integration.

NBV-förbundet

NBV Förbundskansli
Gammelgårdsvägen 38, Stockholm

Tel: 08-672 61 00
Mejladress: info@nbv.se

Mer kontaktuppgifter.

Följ oss

Snabblänkar

© NBV där inget annat anges