Cirkelledare i NBV

Våra cirkelledare har en väldigt viktig uppgift. Det är ledaren som träffar våra cirkeldeltagare, som inspirerar och hjälper deltagarna att växa. Cirkelledaren leder cirkeln framåt, skapar god stämning och representerar NBV för deltagarna. NBV har över 6000 cirkelledare i hela landet som gör ett fantastiskt jobb i att få deltagarna att växa med folkbildning.

Stödet till våra cirkelledare är en prioriterad uppgift för NBV. Vi vill att ledarna ska känna att det finns stöd i form av personlig kontakt, tips, idéer, material och utbildning. Det viktigaste stödet ligger i den personliga kontakten med en verksamhetsutvecklare som varje ledare tilldelas.

Här hittar du en del tips, idéer och information om hur det är att vara cirkelledare för NBV.

 

Varför är du cirkelledare?

Ditt
NBV
NBV DalarnaNBV GävleborgNBV HallandNBV Jönköpings länNBV MittSverigeNBV NorrNBV SkåneNBV Stockholms länNBV SydostNBV SydostNBV Uppsala län GotlandNBV Uppsala län GotlandNBV VärmlandNBV VästNBV ÖrebroMälardalenNBV ÖrebroMälardalenNBV Östergötland

Kort om NBV

NBV, Nykterhetsrörelsens Bildnings­verksamhet, bedriver folkbildnings­verksamhet över hela Sverige. Vi är landets äldsta studie­förbund med 120 års erfarenhet av folkbildning. Vi lägger särskild vikt vid frågor som handlar om alkohol och andra droger, folkhälsa och integration.

NBV-förbundet

NBV Förbundskansli
Gammelgårdsvägen 38, Stockholm

Tel: 08-672 61 00
Mejladress: info@nbv.se

Mer kontaktuppgifter.

Följ oss

Snabblänkar

© NBV där inget annat anges