Folkbildning
för alla

Axplock från landet:

  Fler aktiviteter
Rubrik

Kategori

Rubrik

Kategori

Rubrik

Kategori

Rubrik

Kategori

Starta en studiecirkel

Att starta en studiecirkel är ett fantastiskt och enkelt sätt för dig och dina vänner att växa och lära er saker på ett sätt som passar er. Sätt igång och anmäl er cirkel här!

Avdelningar

Lär dig något nytt

Är du sugen på att lära dig något nytt tillsammans med ett gäng vänner? Kontakta din lokala avdelning för att starta upp en studiecirkel. Varför inte starta upp ett språkcafé tillsammans med asylsökande? Eller lära dig ett nytt språk, dans eller matlagning?

Våra idéområden

NBV finns över hela landet och vår verksamhet varierar beroende av lokala förutsättningar. All vår verksamhet genomsyras av våra grundläggande idéer, därför fokuserar vi vårt folkbildningsarbete på tre idéområden, ta del av dem här!

Vår verksamhet för asylsökande

Vår verksamhet för asylsökande

Vi på NBV vill ge människor som kommer till Sverige stöd och verktyg för att kunna etablera sig i vårt samhälle. Ta del av vår verksamhet för asylsökande. #kalltlandvarmthjärta

Gilla oss på Facebook

 Följ oss på Facebook och få senaste nytt i ditt flöde.

Ditt
NBV
NBV DalarnaNBV GävleborgNBV HallandNBV Jönköpings länNBV MittSverigeNBV NorrNBV SkåneNBV Stockholms länNBV SydostNBV SydostNBV Uppsala län GotlandNBV Uppsala län GotlandNBV VärmlandNBV VästNBV ÖrebroMälardalenNBV ÖrebroMälardalenNBV Östergötland
Djävulsdansen

Djävulsdansen

Nytt studiematerial om de medberoende. I Djävulsdansen skildras de medberoende, de som står vid sidan av.

Om alkohol, hälsa och social hållbarhet

Om alkohol, hälsa och social hållbarhet

Nytt studiematerial om hur vi ska lyckas nyanisera bilden av alkoholproblem och göra frågan till en kommunal angelägenhet.

Kort om NBV

NBV, Nykterhetsrörelsens Bildnings­verksamhet, bedriver folkbildnings­verksamhet över hela Sverige. Vi är landets äldsta studie­förbund med 120 års erfarenhet av folkbildning. Vi lägger särskild vikt vid frågor som handlar om alkohol och andra droger, folkhälsa och integration.

NBV-förbundet

NBV Förbundskansli
Gammelgårdsvägen 38, Stockholm

Tel: 08-672 61 00
Mejladress: info@nbv.se

Mer kontaktuppgifter.

Följ oss

Snabblänkar

© NBV där inget annat anges